Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Dragi oaspeti,
Dorinta noastra este sa va oferim o experienta de neuitat la Twins Apartments, din punct de vedere al cazarii, precum si al celorlalte servicii. Pentru a putea sa va oferim toate acestea am stabilit o serie de reguli de care va rugam, in mod respectuos, sa tineti cont atat in timpul cat si dupa ce s-a incheiat sejurul dumneavoastra in locatia noastra.

 

Sosirea si plecarea

Primirea camerei se poate face incepand cu ora 14.00.
Eliberarea camerei se va face inainte de ora 12.00.
Primirea camerei mai devreme, dar si eliberarea acesteia mai tarziu de orele mentionate mai sus este posibila la cerere, iar preturile acestor servicii sunt disponibile la receptie. Va rugam sa ne anuntati daca stiti ca ajungeti dupa ora 20:00, la urmatorul numar de telefon +40.723044224.
Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 12.00 pot lasa bagajele la camera de bagaje pentru un interval de 24 de ore fara costuri suplimentare.
In cazul in care bagajele oaspetilor raman in camera pana la ora 16.00 acestia vor plati o taxa suplimentare de utilizare a camerei in cota de 50% din tariful de cazare.
Pentru cazurile cand bagajele nu sunt luate din camera pana la ora 20.00 oaspetii vor plati integral tariful pentru inca o zi de cazare.

 

Copii

Nu exista costuri suplimentare pentru un copil sub 7 ani care sta in camera cu parintii. Va rugam sa ne comunicati atunci cand faceti rezervarea daca aveti nevoie de un patut pentru copil.
 

Micul dejun

•    Micul dejun  se serveste zilnic intre 7.30 si 10.30 am. Oaspeti suplimentari la micul dejun: puteti invita pe oricine sa serveasca micul dejun cu dumneavoastra cu conditia ca fiecare persoana invitata sa achite la receptie contravaloarea  acesteia. Micul dejun costa uzual 5 euro, TVA inclus.
•    Room Service este disponibil la cerere. Mancarea este adusa in sistem catering deoarece nu avem un restaurant dotat pentru a pregati mancare gatita.

 

Modalitati de plata

Cartile de credit sunt acceptate, dar si plata in numerar si transfer bancar.

 

Rezervarea

Pentru rezervare completati formularul sau apelati nr. de telefon  +40.368.410.710 (mobil +40.723.044.224) sau fax +40.368.430.016.
Anularea rezervarii
Orice anulare  de rezervare se va face numai in scris.
Daca aceasta anulare se face cu mai putin de doua (2) zile inainte de data la care ati anuntat ca sositi si inainte de ora 12.00 ora locala, se vor aplica cele mentionate in paragraful Rezervare.  Nu se vor aplica penalizari daca se va face anularea rezervarii cu cel putin doua  (2) zile inainte.
Pentru cazul in care faceti rezervarea la telefon sau fax si nu avem la dispozitie datele dumneavoastra  pe card, plata in avans este necesara pentru a avea garantia efecuarii rezervarii.

 

Tarife

Tarifele noastre difera in functie de tipul de camera pentru care optati, disponibilitate, zi si sarbatori.
Gratificatiile si costurile serviciilor
Gratificatiile pentru personalul hotelului sunt la latitudinea clientilor nostri si nu vom solicita costuri suplimentare pentru servicii.

 

Fumatul

Nu este permis fumatul in camere sau in spatii publice. Exista locuri special amenajate si balcoane. Va rugam sa specificati in momentul rezervarii daca sunteti fumator, deoarece doar 5 din cele 6 apartamente pun la dispozitia dumneavoastra si balcon.  Se va percepe o taxa de salubrizare care este echivalenta cu contravaloarea unei nopti de cazare, pentru cazurile in care fumatul are loc in incinta apartamentelor.

 

Spatiul de parcare si autoturismele

Parcarea se poate este gratuita si se poate face in parcarea din curtea interioara a locatiei noastre. Desi luam toate masurile de precautie si parcarea este monitorizata video, nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre.

 

Siguranta obiectelor personale

Twins Apartments este dotat cu sistem electronic, de monitorizarere a accesului in locatie si de deschidere a seifurilor. Fiecare camera este dotata cu seif. Recomandam folosirea seifurilor pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta locatiei.

 

Confidentialitatea informatiilor

Daca ne contactati prin e-mail, fax sau prin intermediul acestui site, ne vom permite sa va contactam in viitor pentru a va trimite materiale  si oferte promotionale sau a va informa in legatura cu evenimentele pe care le vom organiza. Nu vom folosi niciodata numele sau informatiile despre dumneavoastra fara sa avem in prealabil acordul dumneavoastra. Veti avea posibilitatea sa ne comunicati daca doriti sa primiti aceste informatii in viitor.

 

Oaspeti suplimentari si musafiri

Puteti primii musafiri sau oaspeti in apartamentul dumneavoastra de la Twins Apatrments intre orele 8.00 si 20.00, fara costuri suplimentare. In cazul in care primiti oaspeti in intervarul 20.00-8.00 acestia vor trebuii sa achite diferentele de tarif suplimentar si sa se inregistreze la receptie.

 

Rezervari pentru grupuri

Daca exista solicitari pentru trei sau mai multe apartamente, avem nevoie sa ne informati in avans pentru a va putea asista in momentul cazarii. Dorim sa intampinam personal membrii grupurilor si sa le oferim cele mai bune servicii.  Ne bucuram sa va oferim informatii despre activitatile, evenimentele sau chiar transferul pe care le organizam de la si la aeroport si gara.

 

Politica de protectie a mediului

Protectia mediului reprezinta pentru noi o permanenta preocupare, de aceea promovam o atitudine militanta privind aceasta problema.
Mentionam ca detergentii folositi pentru spalarea si sterilizarea lenjeriilor si prosoapelor sunt biodegradabili, iar o economisire a lor presupune o conservare mai buna a mediului inconjurator. De aceea  vom schimba lenjeriile si prosoapele la trei zile de cazare sau la cererea clientului. Pentru a ne semnaliza dorinta dumneavoastra de a schimba obiecte de lenjerie si prosoape va rugam sa le lasati pe jos.

 

Dispute si reclamatii

Ne rezervam dreptul de a debita cardul oaspetilor nostrii independent de dorinta lor, in cel putin urmatoarele cazuri: cand ati plecat fara sa platiti, cand prin activitatea dumneavoastra ati produs stricaciuni sau distrugeri, cand ati plecat cu obiecte care nu va apartin si ati uitat sa le platiti la receptie, si cand nu ati anulat rezervarea la termenele stabilite mai sus.
Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii  politicii noastre interne, vom incerca sa o rezolvam pe cale amiabila, in cazul in care acest lucru nu este posibil  va intra sub jurisdictia tribunalului din Brasov.

 

Programe de fidelizare

Ne rezervam dreptul de a acorda diferite bonusuri si servicii suplimentare fara plata cu scopul fidelizarii clientilor nostrii.

 

Program de eliminare a clientilor indezirabili

Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea clientilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi si turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Twins Apartments sau deranjeaza alti client.
Ne rezervam dreptul de a evacua fortat din hotel clientii indezirabili. De asemenea tinanad cont de cele mentionate mai sus ne rezervam dreptul de a ne selectiona clientii.

 

Clauze finale

Consideram ca orice client in momentul cazarii sau in momentul accesarii unui serviciu la Twins Apartments a luat cunostinta  de termenii si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.
Politica noastra interna poate fi modificata fara a se face notificari in prealabil.